Maak optimaal gebruik van uw datanetwerk

Switches: leid uw data in goede banen

Verenig uw telefooncentrale met uw datanetwerk en haal het maximum uit uw infrastructuur dankzij de switches van Alcatel-Lucent.

Switches worden door ons aangeboden in verschillende capaciteiten, betrouwbaarheid en snelheid staan hierbij steeds centraal. De OmniSwitches van Alcatel-Lucent zijn speciaal ontworpen voor de meest veeleisende netwerken.

Dankzij hun modulaire benadering bieden alle door ons verdeelde switches verliesloze configuraties voor high-speed geconvergeerde opslag. Daar bovenop worden zij gekenmerkt door hoge performantie, extreem korte vertragingen , data center bridging (DCB) en systeem-en netwerk resiliency.

Deze OmniSwitches zijn multi-inzetbaar en eenvoudig in gebruik. Zo heeft u de mogelijkheid uw eigen netwerk te beheren.

VoIP: al uw medewerkers altijd en overal bereikbaar

Uw externe contactpersonen eisen van u een maximale flexibiliteit. In elke professionele organisatie zal de oproeper niet merken of de oproep wordt beantwoord bij de medewerker thuis, bij een dochterfirma, ergens onderweg of in het kantoor zelf.

Via de OmniPCX van Alcatel-Lucent komt de oproep gewoon aan op de plaats waar u bent ingelogd. Uw correspondent merkt het dus niet of u zich op plaats x, dan wel op plaats y bevindt.

Dankzij de diverse VoIP-terminals is het mogelijk om vanop elke locatie in te loggen en telefonisch over dezelfde faciliteiten te beschikken als de mensen op kantoor. Indien u toch onbereikbaar bent, is er nog steeds de geïntegreerde voicemail die alles opvangt en coördineert.
Dit is dus maatwerk ten top: niet alleen flexibele, maar ook grenzeloze communicatie!

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV