fbpx

4 draden volstaan

Om uw verpleegoproepsysteem te vernieuwen

Nood aan een hedendaags verpleegoproepsysteem?

4 redenen waarom u moet kiezen voor

4 draden volstaan

Hergebruik uw bestaande bekabeling en vermijdt grote breekwerken. Hierdoor heeft u niet alleen een lager budget nodig, ook uw dienstverlening komt niet in het gedrang. Uw bewoners zullen u dankbaar zijn.

Eender welke topologie

Het iCall verpleegoproepsysteem kan aangesloten worden op eender welk netwerkstructuur. Maas-, ster-, bus-, ring- of boomstructuur, op eender welk netwerk kunnen wij een vernieuwing of uitbreiding uitvoeren. iCall is niet voor niets het meest flexibele verpleegoproepsysteem ter wereld.

De nieuwste technologie

De toekomst van zorgcommunicatie ziet er rooskleurig uit. Verschillende technologische snufjes zullen het leven van het verplegend personeel enorm vergemakkelijken. Zorg ervoor dat uw netwerk hier klaar voor is en schakel over naar een netwerk dat gebaseerd is op de open IP-standaard.

Slim financieren

Wij houden van eenvoud en vinden het belangrijk dat u uw kosten onder controle kan houden. Met iCall weet u vanaf dag één hoeveel budget u moet voorzien voor uw oproepsysteem. Nooit meer budgetoverschrijdingen dankzij een vaste prijs per kamer per dag.

Maak kennis met iCall

Het meest flexibele verpleegoproepsysteem ter wereld

In een omgeving waarin elke seconde letterlijk van levensbelang is, is het essentieel dat u kan vertrouwen op een hoogwaardig verpleegoproepsysteem.

Patiënten, verplegend personeel, artsen, administratie en externe diensten moeten snel en efficiënt met elkaar kunnen communiceren. Ons zorgcommunicatiesysteem, iCall integreert het verpleegoproepsysteem, de telefooncentrale, het DECT-systeem, VoIP-oplossingen, dwaaldetectie en valpreventie binnen één centrale oplossing.

Full IP verpleegoproepsysteem
hand-touching-tablet-screen-and-pulse
Telefonie & mobiele communicatie
vaste-telefoon
WiFi Vs IP-DECT
cable-and-wifi
Dwaaldetectie & valpreventie
elderly icon
Logging & taakregistratie
Logging_icon
Gegevensbescherming
shield

iCall werd intern ontwikkeld op basis van 30 jaar ervaring in de markt en wordt continu geoptimaliseerd aan de hand van de behoefte van de klant. Het resultaat: een slim en flexibel verpleegoproepsysteem dat gebaseerd is op de open IP-standaard. Het iCall-gamma is erg uitgebreid en gaat van een standaard oproepknop tot een ver doorgedreven kamerterminal met touchscreen.

 iCall is zo ontworpen dat in meer dan 97% van de gevallen de oude bekabeling hergebruikt kan worden. Zo vermijdt u een hoge investeringskost en onnodige kap- en breekwerken.

0
# Bedden met iCall
0
# iCall oproepsystemen
0
# Nieuwbouwprojecten
0
# Renovatieprojecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van iCall? Bekijk onderstaande video.

Nooit meer budgetoverschrijdingen

Slechts € 0,25 per kamer per dag

Wij houden van eenvoud en vinden het belangrijk dat u uw kosten onder controle kan houden.  Met iCall weet u vanaf de eerste dag, hoeveel uw verpleegoproepsysteem kost op het einde van de maand. Vanaf slechts € 0,25 per kamer per dag*, voorzien wij een volledig operationeel verpleegoproepsysteem. Inclusief oproep/afstel, trekschakelaar, oproeppeer, programmatie, installatie en Full Omnium onderhoudscontract.

*Prijs op basis van een 5-jarig huurcontract voor een oproepsysteem van 120 kamers. Huur per domiciliëring trimestrieel vooraf betaalbaar.

Oproep/afstelknop

OA

Oproepknop met oproeppeer

Trekschakelaar

I/O module

Netrix Message Server

Inclusief

Programmatie & indienststelling

Full omnium onderhoudscontract

Machinebreukverzekering

iCall input licentie

ESPA output licentie

Novilog oproepregistratiesoftware

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan:

Wenst u uw verpleegoproep uit te breiden of te vernieuwen? We bespreken graag vrijblijvend uw toekomstig zorgproject.

  Voornaam

  Naam

  Zorginstelling

  Werkzaamheden

  RenovatieNieuwbouw

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  E-mailadres bevestigen  Met het versturen van uw aanvraag gaat u akkoord met de Privacyverklaring