fbpx
 • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Bezoek Essec-BNS op Health&Care voor de nieuwste trends inzake zorgcommunicatie

Als fabrikant en leverancier van het meest flexibele verpleegoproepsysteem ter wereld, kunnen we natuurlijk niet ontbreken op Health&Care, dé zorgbeurs van het jaar. Bezoek ons dit jaar op onze gloednieuwe stand 1D-77! Toegangskaarten kan u alvast bestellen via onderstaand formuliertje of via marketing@essecbns.be

Bestel vandaag nog uw gratis toegangskaarten

  Voornaam (verplicht)

  Organisatie

  Kies het aantal kaarten dat je wilt bestellen (Max. 6)

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Wat als u uw volledige communicatiesysteem kon vernieuwen met behoud van uw bestaande kabelinfrastructuur?

  Klinkt dit als muziek in de oren? Maak kennis met iCall, een verpleegoproepsysteem dat gebaseerd is de Open IP-standaard. Hierdoor is ons systeem uiterst geschikt voor renovatieprojecten en kunnen wij uw volledige communicatiesysteem vernieuwen zonder uw bestaande kabelinfrastructuur te vervangen! Wenst u meer info? Kom een kijkje nemen op de beurs of contacteer ons…

  Datum:

  Dinsdag 24 april tot en met donderdag 26 april 2018

  Locatie:

  Flanders Expo Gent

  Standnummer Essec Group

  1D-77

  Product in de kijker: Noviway

  Noviway is een wayfindingoplossing in de zorg die gebruikt maakt van digital signage. Lees hieronder meer.

  Waarom een bezoekje waard?

  Noviway wayfinding

  Wanneer mensen een gebouw binnen lopen is het van belang dat bezoekers bij binnenkomst direct een complete weergave van het totale gebouwencomplex krijgen. Dit bevordert niet enkel de dienstverlening, maar is ook belangrijk bij eventuele noodgevallen opdat de bezoeker bewust is van de gangenstructuur en nooduitgangen.

  Zorginstellingen worden steeds groter en snel de weg vinden is een groeiend probleem. Voornamelijk voor oudere of personen die moeilijk ter been zijn, is dit een niet te onderschatten opgave. Met Noviway van Essec-BNS wordt deze zoektocht tot een minimum herleid. In de inkomhal wordt centraal een touchscreen geplaatst dat onmiddellijk de aandacht van de bezoeker trekt. Door middel van een eenvoudige instructie op het scherm, krijgt de patiënt of bewoner in een handomdraai de juiste route te zien op het scherm.

  Algemeen infokanaal met integratie oproepsysteem

  Indien de schermen niet gebruikt worden voor navigatie, kunnen ze dienst doen als algemeen infokanaal. Afhankelijk van de instelling kan dit een verschillende invulling krijgen. In onderstaand voorbeeldje wordt het scherm gebruikt voor een boodschap van algemeen nut.

  We kunnen echter nog een stapje verder gaan dan het louter verstrekken van informatie. Dankzij de flexibiliteit van het iCall Full IP-verpleegoproepsysteem, is het mogelijk om de oproepen ook op het scherm te tonen (zie omcirkeld gebied op bovenstaande foto). Hierdoor kan iedereen op de schermen zien welke oproepen lopende zijn, de urgentie van de oproep en ook de duur dat de oproep open staat. Het soort oproep worden weergegeven door middel van kleurcodes.

  • Rood: oproep
  • Paars: aanvraag voor assistentie
  • Groen: oproep in behandeling

  De Netrix Message Server, de centrale motor van het verpleegoproepsysteem, ontvangt de oproepen en pusht deze door naar de schermen. In geval van brand of nood, wordt het evacuatieplan getoond op het scherm met daarbij de route naar de dichtbij zijnde nooduitgang.

  Verpleegoproepsysteem

  Kom kennis maken met iCall, de centrale motor van onze zorgcommunicatieplatform. iCall is het in eigen beheer ontwikkelt verpleegoproepsysteem dat volledige gebaseerd is op de open IP-standaard. Hierdoor is het uiterst flexibel en kan het haast in elke omgeving toegepast worden. Meer weten of iCall? We staan je graag te woord op Health&Care 2018 van 24 t.e.m. 26 april in Flanders Expo.

  Telecom

  Essec-BNS bepaalt samen met u nauwgezet welke functies uw organisatie nodig heeft en werkt een communicatieplan op maat uit. De VoIP-telefonieservers met Dect-over-IP zorgen ervoor dat uw verplegend personeel ogenblikkelijk verwittigd wordt van kameroproepen. Bovendien garandeert deze technologie de hoogste snelheid in interne communicatie.

  Netwerkinfrastructuur

  Uw netwerkinfrastructuur is de basis van uw volledig ICT-platform. Het voorziet interne connectiviteit voor uw medewerkers, bewoners, patiënten en bezoekers. Essec-BNS tekent uw bedraad en draadloos netwerk uit en zorgt voor een optimaal gebruik van bandbreedte waar en wanneer dat nodig is.

  Security

  De security van uw patiëntgegevens en uw netwerkinfrastructuur kan niet hoog genoeg op uw prioriteitenlijstje staan.

  Helaas beperkt men zich vaak tot een virusscanner en een firewall. In onze huidige samenleving volstaan deze oplossingen helaas niet meer en bovendien zorgt dit voor een vals gevoel van veiligheid. Anno 2018 is security een van de meest belangrijke onderdelen van uw infrastructuur. Samen met u stellen wij een geïntegreerd beveiligingsplan op waarbij alle aspecten aan bod komen.

  Geef een antwoord

  Dit bericht heeft 6 reacties.

  1. steven

   Dag Essec-BNS,

   Bedankt voor de gratis inkomkaarten.
   Tot dan!

   Gr,
   Steven

  2. Vanheste

   Bovenstaande doorgelezen.. renovatie met behoud van bekabeling .
   Navigatie … (Noviway ) lijkt mij eerder wishful thinking , mensen kunnen niet zo snel een beeld omzetten naar de realiteit .. er zou een afdruk moeten bijzijn met herkenningspunten … zoals op vandaag in grote complexen al toegepast worden.

   1. Essec-BNS

    Beste heer Vanheste,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat betreft de uitbreiding of renovatie van het oproepsysteem, kunnen we effectief gebruik maken van bestaande bekabeling op voorwaarde dat deze bestaat uit vier draden.

    Voor Noviway klopt het dat we verder moeten gaan dan enkel een route te tonen op het scherm. Een afdruk is hiervoor een goede optie. Daarnaast zijn we momenteel bezig met het ontwikkelen van een applicatie waarmee de bezoeker de route digitaal kan volgen. We lichten graag een woordje toe op de Health&Care.

    Alvast van harte welkom!

    Met vriendelijke groeten,
    Essec-BNS

  3. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from
   somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine.
   Please let me know where you got your design. With thanks Bitcoin verdienen https://t.me/s/Bitcoin_verdienen

  4. Existen hoy en dia gastos urgentes ordinariamente suceden cuando menor distancia espera, de chico durante ellos fin porque semana. Al objeto de los seres humanos que usan préstamos bancarios, puede ser una vistoso conflicto. Las bancos único operan de lunes junto a viernes que tienen horario limitado, es decir, generalmente incluso las inversiones en 18: 00. Encima de la experiencia, parece en comparación an está impracticable tener ayuda opulento cuando es extremadamente requerido. Las préstamos nanay bancarios resultan una respuesta bajo las deposición y expectativas al comprar almas cuyos gastos continuamente sorprenden ella objetivo concerniente a semana. Puedes reclamar este tipo relativo a préstamos personales nadie abandonado encontramos en los tiempos que corren los días laborables, sombra del mismo modo los sábados y en algunos casos domingos. El anomalía modo los tiempos festivos: arriba existen hoy en dia días libres, esta clase fuerte instalaciones nanay bancarias nones funcionan. Esta yace un grandioso remedio debido a la cual sabrás adquirir patrimonio al objeto de gastos imprevistos de manera rápida también privado moverte relativo an edificio. No obstante, antes de en comparación a decidas amortizar garra mercado definida, reconoce el ranking fuerte préstamos rápidos sobre término relativo a semana. Cerciórese de cosas que casa brinda asistencia arriba las inversiones en carácter más aqui favorables también, a continuación, envíe un solicitud crédito inmediato créditos personales.