fbpx
  • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Dankzij Essec-BNS kan u er zorgeloos op uit.

Als systeembeheerder bent u zo goed als onmisbaar voor uw bedrijf. Een prettig gevoel. Maar wel een probleem als u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Zeker in kleine tot middelgrote bedrijven is er vaak niet meer dan één persoon op de hoogte van de werking van de ICT. Wanneer die een tijdje op vakantie vertrekt, betekent dat meteen een verhoogd risico op complicaties. Dit kan vervelend zijn, maar vooral ook veel geld kosten.


Maak van Essec-BNS uw ‘Interim ICT Manager’.

Essec-BNS biedt u aan om het beheer van uw ICT-infrastructuur voor een korte periode over te nemen. Zo kunnen u en uw werkgever er zeker van zijn dat de productiviteit van het bedrijf te allen tijde behouden blijft. Bovendien loopt op deze manier uw systeem geen enkel risico tijdens uw afwezigheid. Want stel u bijvoorbeeld maar eens voor wat de gevolgen kunnen zijn wanneer uw collega’s een onvolledige of zelfs helemaal geen back-up maken! Essec-BNS is reeds jarenlang specialist in ICT-beheer. U weet dus dat ook uw netwerk bij ons in goede handen is.

Ons devies: ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Voor een eerlijke prijs kunnen wij voor een korte periode de zorg voor uw ICT-infrastructuur overnemen. Terwijl u met een gerust hart op vakantie gaat, komen wij zo vaak als u wilt langs op uw bedrijf om de ‘gezondheid’ van de infrastructuur te controleren. En als er toch wat misloopt, lossen wij het onmiddellijk op. Laat uw gsm vooral thuis!


Voor mij één interim ICT-manager aub!


Zwemt u liever in de zee dan in het werk? Bestel uw interim ICT-manager via onderstaand formulier.

Voornaam en Naam

Organisatie

E-mail adres (* verplicht)

Telefoonnummer (* verplicht)

Ik wens graag...

Beschrijving (Geef een korte beschrijving over je vraag)

Geef een reactie