fbpx
  • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Bezoek Essec voor de nieuwste trends in zorg-ICT.

Als fabrikant en leverancier van het meest flexibele verpleegoproepsysteem ter wereld, kunnen we natuurlijk niet ontbreken op Soins & Santé, dé vakbeurs voor medische en paramedische sector.

Kom langs op stand 1234 en maak kennis met enkele innovatieve ICT-oplossingen. Ontdek hoe onze nieuwe producten de communicatie tussen uw bewoners en personeel kunnen optimaliseren. Kom meer te weten over slimme sensoren die maximale vrijheid en privacy bieden aan uw bewoners en tegelijk tijdbesparend zijn voor uw personeel.

Bestel hier uw gratis toegangskaarten of stuur een mailtje naar marketing@essec.be. We heten u van harte welkom op onze stand!

Producten in de kijker!

SIP Multimedia handset

Essec ontwikkelde de eerste multimedia handset met omkeerbare kabel. Zo hangt de handset nooit ondersteboven en zijn de knoppen steeds goed leesbaar.

Combineer de multimedia handset met de SIP-kamerunits en krijgt tweewegcommunicatie tussen de patiënt en het verplegend personeel. Zo kent u snel de reden van de oproep!

Lees meer

SIP AcoustiCall

Met deze akoestische oproepeenheid biedt iCall de mogelijkheid om automatisch een oproep te initiëren van zodra het geluid in de kamer een vooraf gedefinieerd geluidsniveau en/of geluidslengte overschrijdt. Gebruik de AcoustiCall wanneer een patiënt of bewoner niet in staat is om zelfstandig een verpleegoproep uit te voeren.

Lees meer

Slimme sensoren

Omdat het iCall verpleegoproepsysteem gebaseerd is op de open IP-standaard, kunnen we het systeem eenvoudig uitbreiden met allerlei IP-gebaseerde hulpmiddelen. Op dit moment hebben we een hele reeks slimme sensoren in ons gamma die uw verplegend personeel helpt bij valpreventie en dwaaldetectie. Maar ook sensoren die het mogelijk maken voor bewoners met beperkte bewegingsmogelijkheden om een oproep te doen. Kom ze ontdekken op onze stand of klik hier voor meer info over deze sensoren.

Lees meer

Maak kennis met iCall,
het meest flexibele verpleegoproepsysteem ter wereld.

Kom kennis maken met iCall, de centrale motor van onze zorgcommunicatieplatform. iCall is het in eigen beheer ontwikkelt verpleegoproepsysteem dat volledige gebaseerd is op de open IP-standaard. Hierdoor is het uiterst flexibel en kan het haast in elke omgeving toegepast worden. Meer weten of iCall? We staan je graag te woord op Soins & Santé op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober 2021.

NEC handset i766

Telecom

Essec bepaalt samen met u nauwgezet welke functies uw organisatie nodig heeft en werkt een communicatieplan op maat uit. De VoIP-telefonieservers met Dect-over-IP zorgen ervoor dat uw verplegend personeel ogenblikkelijk verwittigd wordt van kameroproepen. Bovendien garandeert deze technologie de hoogste snelheid in interne communicatie.

Netwerkinfrastructuur

Uw netwerkinfrastructuur is de basis van uw volledig ICT-platform. Het voorziet interne connectiviteit voor uw medewerkers, bewoners, patiënten en bezoekers. Essec tekent uw bedraad en draadloos netwerk uit en zorgt voor een optimaal gebruik van bandbreedte waar en wanneer dat nodig is.

Security

De security van uw patiëntgegevens en uw netwerkinfrastructuur kan niet hoog genoeg op uw prioriteitenlijstje staan.

Helaas beperkt men zich vaak tot een virusscanner en een firewall. In onze huidige samenleving volstaan deze oplossingen helaas niet meer en bovendien zorgt dit voor een vals gevoel van veiligheid. Anno 2021 is security een van de meest belangrijke onderdelen van uw infrastructuur. Samen met u stellen wij een geïntegreerd beveiligingsplan op waarbij alle aspecten aan bod komen.