fbpx
  • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen
Ons streven is om tijdloze en duurzame oplossingen te ontwikkelen.

Bij Essec ontwikkelen we al meer dan 15 jaar gebruiksvriendelijke Windows-mobile, iPhone, iPad & Android apps.

Bij de ontwikkeling van een mobiele applicatie komt het er op neer om de juiste keuzes te maken wat betreft functionaliteit, platform, distributie, veiligheid en performantie. Ook het budget is een belangrijke factor. Dus, beslissen welke applicatie geschikt is voor uw bedrijf, is een kolfje naar de hand van onze specialisten, die u graag begeleiden in het maken van de juiste mobiele keuze die het best past bij de professionele doelstellingen van uw bedrijf.

Al meer dan 15 jaar?

Onze eerste app ontwikkelden wij voor Yusen Logistics (voorheen NYK Logistics). Een handscannings-software op PDA voor opvolging van nachtleveringen in de automobielsector. Is gisteren geschiedenis? Voor een stuk wel ja. Er is immers geen branche die zo dynamisch is. Wij hechten ook veel belang aan historiek, een app moet voor ons gevoel toch een hele tijd meekunnen. Ons streven is om in deze snel veranderende wereld van mobile apps tijdloze én duurzame oplossingen te ontwikkelen.

  • Native apps

  • Hybride apps

  • Cross-platform apps

Gebruiksvriendelijke apps voor

Apps kunnen op verschillende manieren gebouwd worden en
de keuze voor native, hybride of cross-platform hangt enkel af van datgene wat u ermee probeert te bereiken.

Met de verschillende besturingssystemen, devices, alle schermformaten en ingebouwde voorzieningen,
mobile app development is in eerste instantie een kwestie van kiezen tussen gemak
en gebruiksmogelijkheden.

Native apps

Uitgebreide functiemogelijkheden en winnaar op het vlak van performantie en gebruiksvriendelijkheid.

Een Native app wordt specifiek ontwikkeld voor iOS-, Android- of Windows Phone toestellen. Ieder platform biedt eigen ontwikkelingstools en interface elementen. Native apps kunnen vlotter gebruik maken van platform-specifieke voorzieningen zoals een GPS, microfoon of camera. Het nadeel is dat er voor elk besturingssysteem een afzonderlijke release van de app ontwikkeld moet worden.

Hybride apps

Gemakkelijker te bouwen en te onderhouden maar geen rijk geschakeerde functiemogelijkheden.

Hybride apps zijn deels native, deels web apps. Ze combineren native functionaliteiten met webtechnologie zoals HTML, CSS en JavaScript. Deze platform-onafhankelijke code wordt vervolgens verpakt in een native omhulsel die het voor de app mogelijk maakt om platform-specifieke voorzieningen te gebruiken en om te worden gedistribueerd en geïnstalleerd als een native app.

Cross-platform apps

Optimale herbruikbaarheid met een veelvoud aan functiemogelijkheden.

Cross-platform apps blinken uit in herbruikbaarheid van code voor ieder platform (build once, run everywhere). Hierdoor kan je met een beperkter budget toch een breed publiek bereiken. Cross-platform apps hebben uitgebreide functionele mogelijkheden maar zijn iets beperkter dan native apps.

FocusCenter app

De interne communicatietool bij uitstek om alle taken van techniek tot verkoop te ondersteunen.

Via de FocusCenter App hebben onze service engineers een overzicht van hun geplande interventies van de dag. Via een eenvoudige muisklik kunnen ze snel de klant contacteren, de weg naar de klant vinden en hun opdracht uitvoeren. En als de opdracht is uitgevoerd kan er een verslag ingegeven worden dat kan aangevuld worden met foto’s. Er wordt genoteerd of er extra materialen werden gebruikt en ook de gepresteerde tijd wordt geregisteerd. Al deze informatie wordt automatisch doorgestuurd naar de backoffice, die dadelijk alle info ter beschikking heeft.

Ontwikkeling in Xamarin voor Android en IOS.

Gebruiksvriendelijke oplossingen

Applicaties die bedrijven en mensen helpen om efficiënter te functioneren.

Essec ontwikkelt apps voor kleine en grote organisaties. Of deze smartphone app nu voor marketing en branding, procesverbetering of efficiëntie is, wij ontwikkelen in eerste instantie apps die organisaties en mensen helpen om efficiënter te functioneren. Apps gericht op dienstverlening richting de klant, maar ook voor intern gebruik binnen de organisatie.

  • Tijdsregistratie van werf-medewerkers
  • Registratie van levering van goederen
  • Scanning/acceptatie van magazijnartikelen
  • Alarmering van verplegingspersoneel tijdens nachtdienst
  • Intern berichten/taken systeem
“We helpen met uw hardware, integreren technologie en maken software op maat zonder compromis”