fbpx
  • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Altijd en overal verbonden, waar u zich ook bevindt!

Het maakt niet uit waar u zich bevindt, welke toestellen u ter beschikking heeft of hoe u wilt communiceren. Essec zorgt ervoor dat uw mobiele en vaste communicatielijnen als een geïntegreerd geheel op elkaar afgestemd zijn.

Als Proximus Platinum partner heeft Essec de nodige connecties en expertise in huis om u in uw connectiviteit te voorzien.

Wij beheren uw volledige connectiviteit

De juiste infrastructuur is essentieel voor een optimaal gebruik van bandbreedte, zonder overkill, maar met ruimte voor groei. Bekabeld waar het kan, draadloos waar nodig. Wij zorgen ervoor dat u perfect geconnecteerd bent met de buitenwereld en met al uw medewerkers thuis of onderweg. Waar u ook bent, u hebt alle date ter beschikking die u nodig hebt.

Mobiel telefoonverkeer is een specialisatie op zich. Daarom wijst Essec u graag een medewerker toe die zich volledig kan toeleggen op de optimalisatie van uw mobiele communicatiemiddelen. Dit heeft positieve gevolgen voor zowel de efficiëntie van de medewerkers als voor uw budget. Wij analyseren immers voortdurend het belgedrag en laten u genieten van de beste tarieven. Essec, als trouwe partner van Proximus kan u op elke vraag betreffende uw provider te woord staan.

Thuis, op kantoor of onderweg… met Essec en Proximus heeft u steeds connectiviteit

Oplossingen