fbpx
 • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

De veiligheid van uw personeel komt boven alles. Daarom ontwikkelde Essec on- en off-site beveiligingsoplossingen.

Kritische omgevingen verwachten ogenblikkelijke reacties. Essec zorgt er voor dat alarmen van machines, brandsystemen, verpleegoproep, … binnen enkele seconden de juiste verantwoordelijken verwittigen. Via lokalisatiesystemen, PMR en de notificatieserver Netrix communiceert u snel en accuraat met uw medewerkers en hulpdiensten.

 • Eigen ontwikkelde notificatieserver Netrix

 • Ontvang alarmsignalen

  op je smartphone, tablet, IP-Dect telefoon, e-mail, sms en digital signage

 • Webbased personenalarmering

Agressie, ongeval, onwel worden… Allemaal oorzaken die ertoe leiden dat we snel en eenvoudig een alarmsignaal willen afgeven. Actief, maar zeker ook passief voor het geval we er zelf niet toe in staat zijn. Met Safetel biedt Essec u een oplossingen voor deze vraagstellingen. Met name het man-down (alleenwerk) vraagstuk is veelal door ons ingevuld. We zijn er trots op dat klanten van het eerste uur nog steeds onze oplossingen gebruiken.

Naast detectie, is opvolging van groot belang. De oplossingen van Safetel zijn speciaal ontwikkeld voor een goed verloop vanaf het informeren tot en met de crisiscommunicatie. Naast man-down oplossingen, leveren we een variëteit aan alarmering oplossingen voor industrie en zorg op basis van Paging, GSM, Portofonie, Dect en Tetra technologieën. Indien gewenst ATEX en/of NEN 2575 gecertificeerd.

In kritieke of gevaarlijke omgevingen heeft uw personeel continu bescherming nodig. Wij bieden on- en off-site personenbeveiligingsoplossingen mét lokalisatie. Bij eventuele calamiteit kan u onmiddellijk hulp bieden op de plaats van onheil. Essec werkt voor uw omgeving de gepaste oplossing uit. Elke situatie en veiligheidsvraag behoeft immers een specifieke benadering.

De ATEX (ATmosphères EXplosives) richtlijn is overal van toepassing waar explosiegevaar kan heersen. Denk daarbij niet alleen aan gasexplosie, maar zeker ook aan stofexplosie. In dergelijke omgevingen is het van belang een explosie te voorkomen. Door de ontstekingsbronnen weg te nemen kan men dit bereiken. We leveren diverse communicatie-, berichtgeving- en alarmeringsmiddelen die speciaal aangepast zijn, zodat deze geen ontstekingsbron vormen en dus gebruikt mogen worden in een ATEX zone.

Maak kennis met de Netrix Notificatieserver

Uw huidige telefooncentrale in combinatie met de Netrix Notificatieserver laat u toe eender welke instant messaging te ontvangen en te versturen.

De in eigen beheer ontwikkelde notificatieserver Netrix kan elk type oproep of alarm ontvangen. De server stuurt deze signalen door naar de geschikte ontvangers via tal van media:

 • IP-Dect
 • Wi-Fi
 • Smartphone
 • E-mail
 • sms
 • Digital signage

Voor night-security omgevingen kunnen meerdere Netrixservers in netwerk geschakeld worden. Al dan niet redundant.

Netrix_scheme_black_crop_whitebackgroudn

Andere oplossingen

Referenties