fbpx
 • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Uw klanten verwachten dat u altijd en overal bereikbaar bent en dit liefst zo snel mogelijk. Om flexibiliteit te kunnen bieden dient u uw communicatienetwerk zo optimaal mogelijk te benutten zonder in te boeten op spraakkwaliteit, beschikbaarheid en veiligheid.

Of u nu kiest voor (IP)-DECT, Wi-Fi of een combinatie van beide systemen, Essec werkt een gepaste oplossing voor u uit voor uw mobiele communicatie

 • Interne communicatie tussen diverse locaties

 • Mobiele binnenlijnen waar u wilt

 • (IP)-DECT en/of Wi-Fi, aan u de keuze

Een (IP)-DECT systeem zorgt voor een unieke oplossing voor uw interne draadloze communicatie. U profiteert van de voordelen van zowel DECT als IP en combineert zo moeiteloos mobiele bereikbaarheid met de hoogste kwaliteit en flexibiliteit.

Het Digital Enhanced Cordless Telecommunications netwerk werd destijds speciaal ontwikkeld voor spraakcommunicatie. De hoofddoelstelling van dit netwerk was digitale radiotechnologie te gebruiken voor het verbeteren van de prestaties van draadloze telefoons op drie belangrijke gebieden:

 • Kwaliteit van de spraak;
 • Beveiliging van het spraakkanaal tegen afluisteren;
 • Immuniteit tegenover andere draadloze telefoons in de buurt (interferentie vermijden).

U bepaalt zelf waar en hoe u bereikbaar bent: on- en off-site mobility

Mobiele binnenlijnen waar u wilt dankzij DECT-technologie

Dankzij de DECT-oplossing kan u ervoor zorgen dat u in heel uw instelling bereikbaar bent op de draagbare DECT-telefoons en dit met een ongelimiteerd bereik en alle functionaliteiten van uw telefooncentrale op uw draagbaar toestel.

Naast de traditionele DECT handsets bieden wij ook WLAN handsets die samen met uw WLAN infrastructuur een perfect team vormen. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om met IP-DECT antennes te werken, een DECT-systeem over IP!

Flexibiliteit en oplossing op maat

Flexibiliteit heeft voor elke onderneming een eigen, specifieke betekenis. Er bestaat geen “gemiddelde” onderneming met nood aan een bijgevolg “gemiddelde” oplossing.
Het traditionele DECT-systeem speelt hier op in en biedt een aangepaste on site-mobility -oplossing voor de meest uiteenlopende sectoren. Zowel kantoor- als productieomgevingen tot zorginstellingen kunnen rekenen op een betrouwbaar mobiel communicatieplan dankzij de DECT-infrastructuur van Alcatel-Lucent.

Beantwoordt aan de steeds strengere eisen van allerlei bedrijfssectoren. Wi-Fi-oplossingen bieden u en hun werknemers meer flexibiliteit in uw communicatie met klanten en collega’s.

Gebruikers met een 802.11b of 802.11g netwerk kunnen makkelijk spraakcommunicatie toevoegen aan een bestaand Wi-Fi-netwerk, wat kosten bespaart op beheer en apparaten, met behoud van bestaande investeringen in WLAN-infrastructuur.

“Uw smartphone werkt zoals een deskphone”

Met Mobile Extension van NEC heeft u op kantoor en onderweg dezelfde communicatiemogelijkheden. Uw mobiele toestel werkt net zoals uw vaste toestel en biedt toegang tot vele systeemfuncties zoals terugbellen, doorschakelen, intern doorverbinden en oproepidentificatie terwijl u onderweg bent.

U bent beter bereikbaar en kunt uw klanten altijd de beste service bieden. Bespaar op voicemails, terugbellen is niet meer nodig, uw klanten krijgen direct de juiste persoon te spreken. Vanaf nu hebt u maar één nummer dat u overal mee naartoe neemt en waarop uw klanten en collega’s u overal kunnen bereiken.

Fix Mobile Unification

Kies zelf wanneer en hoe u bereikbaar wil zijn voor professionele oproepen.

Bijna al uw medewerkers hebben tegenwoordig zowel een vast als een mobiel toestel. Maar dat is niet altijd eenvoudig in het gebruik. Welk nummer moeten ze meegeven aan externe zakenrelaties? Op welk nummer, op welk toestel en op welke voicemail wensen ze bereikbaar te zijn voor professionele oproepen? Als bedrijf wenst u bovendien een zicht te houden op uw kosten en op bepaalde bedrijfsregels voor gebruik van de
telefoon of gsm.

Fixed Mobile Unification biedt de volgende functies:

 • Eén professioneel nummer
 • Eén voicemail
 • Eén callflow
 • Aanwezigheidsstatus zichtbaar
 • Correcte nummerweergave
 • Inloggen/uitloggen om privé- en zakelijke oproepen gescheiden te houden.

Andere oplossingen

Referenties