fbpx
 • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Ontdek de nieuwe multimedia-handset met omkeerbare kabel

Boven- of onderaan aansluiten?
De keuze is aan u.

De multifunctionele handset van iCall
voor elk type gebruik.

In meer dan 65% van de gevallen hangt de handset ondersteboven vóór de patiënt omdat deze slechts één kabelaansluiting aan de onderkant heeft.

Dat maakt de handset moeilijk leesbaar omdat alle functionaliteiten op zijn kop staan. Dit ongemak heeft iCall nu definitief uit de wereld geholpen.

Met iCall kiest u waar de kabel het best zit!

Bij elke iCall-handset kan de kabel zowel aan de boven- als onderkant worden aangesloten. Wanneer de handset vóór de patiënt hangt, kunt u de kabelinvoer het best aan de bovenkant voorzien zodat alle functies makkelijk leesbaar zijn. Als de handset naast de patiënt in de wandhouder met magnetische in/uit-detectie word gebruikt, kiest u best om de kabelinvoer aan de onderkant te voorzien. Het technisch personeel van het ziekenhuis kan de positie van de kabel in elke handset heel gemakkelijk wijzigen en de IP67-classificatie wordt niet beïnvloed.

Snel en efficiënt op de hoogte van de behoefte van uw patiënten.

iCall biedt SIP-spreekkamerunits in combinatie met de multimediahandset: 2-wegcommunicatie tussen de patiënt en het personeel is beschikbaar op de SIP-unit en/of de handset. Multicasting is beschikbaar op de iCall 205/206 SIP-spraakunits binnen verschillende programmeerbare groepen. Na een verpleegoproep gebruikt het verplegend personeel de directe intercomcommunicatie om onmiddellijk de reden van de kameroproep te achterhalen en zo efficiënt op de juiste manier te kunnen reageren. Patiënten zullen zich op hun gemak voelen, aangezien zij de bevestiging hebben gekregen dat hun oproep adequaat wordt opgevolgd.

Alle functionaliteiten op een rijtje:

 • null

  Geïntegreerde telefoon

   

  De SIP-units van iCall kunnen worden geprogrammeerd als een SIP- extensie op een SIP-server of PBX. De multimedia-handset gedraagt zich als een IP-telefoon op het telefoonsysteem van het ziekenhuis. Naast interne telefoongesprekken kunnen in- en uitgaande telefoongesprekken tot stand worden gebracht (indien toegestaan) door het geïntegreerde telefoonklavier.

 • null

  Muziek maestro!

   

  Er is een internetradio beschikbaar met acht verschillende kanalen, programmeerbaar per handset en met individuele volumeregeling. Natuurlijk heeft elke verpleegoproep een hogere prioriteit dan de radio.

 • null

  Televisie

   

  De multimedia-handset kan worden aangesloten op de meest gangbare Hospitality IP-televisies, waarbij TCP/IP wordt gebruikt om de tv aan/uit te zetten en om de tv-kanalen en het volume te kiezen.

 • null

  Lichtbesturing

   

  Er zijn twee knoppen voorzien om twee verschillende lichtbronnen in de kamer te beheren, met behulp van een aparte relaisunit.

 • null

  Sturing zonnewering

   

  Naast de omhoog/omlaag-toetsen voor volume en kanaalselectie is er een specifieke omhoog/omlaag-toets om de jaloezieën van de ramen te bedienen, met behulp van een aparte relaiseenheid.

 • null

  Gedifferentieerde oproep

   

  Voor elke andere behoefte waarbij het verplegend personeel niet hoeft langs te komen, kan de servicetoets worden gebruikt. Bijvoorbeeld om water of koffie te bestellen, of om het schoonmaakpersoneel op te roepen. Elk type toepassing voor niet-verpleegkundige oproepen kan geactiveerd worden. De keuze is aan u.

Oeps, ik ben gedeconnecteerd…

De kabel van de handset is met een magnetische connector verbonden met de iCall SIP 205/206-unit. Deze connector zorgt ervoor dat de kabel in elke richting kan worden losgekoppeld waardoor beschadiging van kabel of wandunit wordt voorkomen. En natuurlijk wordt er dan een automatisch uittrekalarm geactiveerd.

Download brochure

Heeft u bovenstaande informatie graag in een overzichtelijk document?

Laat uw gegevens achter en download de iCall Multimedia Handset brochure.

  Voornaam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon/GSM nr.