fbpx
  • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

De door Essec ontwikkelde notificatieserver Netrix ontvangt elk type verpleegoproep, brandalarm of ander soort alarm. De server stuurt deze signalen door naar de geschikte ontvangers via tal van media: IP-Dect, wifi, smartphone, e-mail, sms, digital signage, enz.

  • Eigen ontwikkelde notificatieserver Netrix

  • Alarmering

    Ontvang alarm signalen op je smartphone, tablet, IP-Dect telefoon, e-mail, sms en digital signage

Wifi is niet voor niets de basis voor de digitale transformatie in uw organisatie.

Het belang van een performant Wi-Fi-netwerk neemt exponentieel toe naarmate steeds meer verplegend personeel en bezoekers gebruik maken van toestellen die connecteerbaar zijn via Wi-Fi. Het belang van een performant Wi-Fi-netwerk neemt exponentieel toe naarmate steeds meer verplegend personeel en bezoekers gebruik maken van toestellen die connecteerbaar zijn via Wi-Fi. Wi-Fi is niet voor niets de basis voor de digitale transformatie in uw organisatie.   Van smartphones, kamerunits tot diverse medische apparatuur. Uw personeel maakt dagelijks gebruik van toestellen die een sterke en veilige connectiviteit vereisen. Ook bezoekers en mantelzorgers willen gebruik maken van datzelfde netwerk. Deze hoge dichtheid aan apparaten kan leiden tot onvoorspelbare prestaties. Iets wat we in een omgeving met kritische verpleegoproepen absoluut moeten vermijden. Een professioneel en performant Wi-Fi-netwerk is bijgevolg van noodzakelijk belang.

U bepaalt zelf waar en hoe u bereikbaar bent: on- en off-site mobility

Mobiele binnenlijnen waar u wilt dankzij DECT-technologie

Dankzij de DECT-oplossing kan u ervoor zorgen dat u in heel uw instelling bereikbaar bent op de draagbare DECT-telefoons en dit met een ongelimiteerd bereik en alle functionaliteiten van uw telefooncentrale op uw draagbaar toestel.

Naast de traditionele DECT handsets bieden wij ook WLAN handsets die samen met uw WLAN infrastructuur een perfect team vormen. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om met IP-DECT antennes te werken, een DECT-systeem over IP!

Andere oplossingen

Referenties