fbpx
 • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Van smartphones over tablets tot laptops. Essec-BNS beschikt over de meest uitgebreide aanbod aan performante individuele toestellen. Ook voor advies en trainingen kan u bij ons terecht.

Een team van gecertificeerde medewerkers installeert zowel de hardware als de applicaties zodat u en uw medewerkers elk persoonlijk communicatiemiddel veilig kunnen gebruiken. Zowel in huis, als buitenshuis. En gaat er iets stuk? Dan staat onze hersteldienst voor u klaar.

Bezoek onze webshop

Gsm, tablet, navigatie en andere telefonie-oplossingen

 • Smartphones - steeds alles bij de hand

  Essec-BNS biedt u niet alleen de breedste waaier aan smartphones en gsm’s, maar geeft ook aangepast advies en relevante opleidingen. Wij zorgen voor de juiste abonnementen én zijn gecertificeerd om zelf uw smartphones en gsm’s te herstellen.

 • Tablets - snel onderweg

  Een compleet gamma tablets met verschillende besturingssystemen voorziet al uw toepassingen van het juiste device. Voor individueel gebruik of als hulpmiddel voor uw commerciële medewerkers. Indien nodig ontwikkelen wij applicaties op maat.

 • Pc's en printers - de uitgekiende werkplek

  Pc’s of thin clients, performante single- of multifunctional printers, werkstations en accessoires … Wij voorzien alle apparatuur voor de IT-inrichting van uw kantoor.

 • Laptops - overal performant

  Ook als u of uw collega’s mobiel werken, verwacht u een hoge graad van performantie. Essec-BNS beschikt over een brede selectie laptops waaruit wij een gepaste toestel kunnen aanbieden, rekeninghoudend met het beschikbaar budget. U kan ook steeds bij ons terecht voor advies.

Andere oplossingen

Referenties