fbpx
  • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Voor wie netwerkonafhankelijk en snel onderling wil communiceren, voorziet Essec een waaier aan mogelijkheden.

Met behulp van onze on- en off-site draadloze communicatieoplossingen (PMR) kan u in elke urgente situatie on-the-spot reageren. Bovendien beschikken we over een Walkie-Talkies die u kan huren om tijdelijke nood aan instant communicatie op te vangen. Ons Track&Trace-platform is dan weer essentieel om uw rollend materieel efficiënt in te zetten.

  • Walkie-Talkies: Verhuur en verkoop

  • Indoor Coverage: GSM-repeaters

  • Track & Trace: Voertuigmonitoring

  • Professionele gidsensystemen

Verhuur en verkoop van Walkie-Talkies – PMR

Voor wie netwerkonafhankelijk en snel onderling wil communiceren, voorziet Essec een waaier aan Walkie-Talkies. Al dan niet voorzien van personenbeveiliging. Zo kan u in elke urgente situatie on-the-spot reageren. Bovendien beschikt Essec over een park verhuurtoestellen om tijdelijke behoefte aan instant communicatie op te vangen.

Gsm repeaters

Door de toenemende isolatiedrang zijn vele particuliere en bedrijfspanden zodanig geïsoleerd dat het gsm-signaal niet meer (voldoende) door de buitenschil heen kan dringen. Dit zorgt voor een slechte of onbestaande verbinding waardoor u onbereikbaar bent. Dit kunnen wij eenvoudig oplossen door een gsm-repeater te installeren.

Sennheiser – gidsensystemen

Essec verkoopt en verhuurt professionele begeleidingssystemen voor bezoekers, anderstaligen of blinden. De gidsensystemen worden kant-en-klaar geleverd in praktische draagkoffers en kunnen dadelijk ingezet worden.

Sennheiser vormt vandaag al de audiowereld van morgen, dat is de ambitie die hen dag na dag inspireert. Hun visieverklaring beschrijft wat ze samen hopen te kunnen realiseren met ons. Die ambitie is gebaseerd op hun geschiedenis, hun innovatiecultuur en hun passie voor uitmuntendheid. Dankzij Essec kan u volop genieten van de professionele oplossingen die Sennheiser biedt op het gebied van gidsensystemen. Wenst u meer info of een offerte over ons Sennheiser aanbod? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Voor uw wagenpark en personeel kan u gebruik maken van een ver doorgedreven Track & Trace-platform. Hiermee bent u continu op de hoogte van hun huidige locatie.

Met behulp van het Track & Trace-platform kan u eenvoudig de tijdsbesteding van uw personeel controleren. Dit kan in real-time of via een gedetailleerde rapportering. Aan de hand van badges kan het systeem uitgebreid worden voor personenregistratie. U heeft hiermee direct een oplossing voor de verplichte Check-in-at-Work registratie op bijvoorbeeld het FOD-platform.

Andere oplossingen

Referenties