fbpx
  • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Essec bepaalt samen met u nauwgezet welke functies uw organisatie nodig heeft en werkt een communicatieplan op maat uit. De VoIP-telefonieservers met Dect-over-IP zorgen ervoor dat uw verplegend personeel ogenblikkelijk verwittigd wordt van kameroproepen. Bovendien garandeert deze technologie de hoogste snelheid in interne communicatie.

  • VoIP-telefonieservers

    Pc’s of thin clients, performante single- of multifunctional printers, werkstations en accessoires … Wij voorzien alle apparatuur voor de IT-inrichting van uw kantoor.

  • Dect-over-IP

    Applicaties maken uw personal device waardevol. Essec adviseert u welke toepassingen voor uw organisatie geschikt zijn. Als u specifieke software nodig hebt die u niet vindt in de standaard softwarepakketten, werkt ons software development team voor u op maat.

Wij bieden een breed gamma aan seniorenproducten die eenvoudig integreerbaar zijn. Deze producten onderscheiden zich vooral in het gebruiksgemak. Een praktisch voorbeeld hiervan is het bigbutton-toestel. Extra grote druktoetsen bieden een groot gebruiksgemak alsook eenvoudig te programmeren alarmtoetsen met een voorgeprogrammeerd telefoonnummer wat een veiliger gevoel geeft.

Om snel de reden van een kameroproep te weten kunt u ook gebruik maken van kamertelefonie. Onze geïntegreerde toestellen (digitaal of VoIP) bieden deze intercom mogelijkheid.

U bepaalt zelf waar en hoe u bereikbaar bent: on- en off-site mobility

Mobiele binnenlijnen waar u wilt dankzij DECT-technologie

Dankzij de DECT-oplossing kan u ervoor zorgen dat u in heel uw instelling bereikbaar bent op de draagbare DECT-telefoons en dit met een ongelimiteerd bereik en alle functionaliteiten van uw telefooncentrale op uw draagbaar toestel.

Naast de traditionele DECT handsets bieden wij ook WLAN handsets die samen met uw WLAN infrastructuur een perfect team vormen. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om met IP-DECT antennes te werken, een DECT-systeem over IP!

Uw technologie verenigd: Netrix message server

Om helemaal zeker te zijn dat uw alarmboodschappen gegarandeerd, snel en duidelijk bij iedereen terechtkomen, is de Netrix message server de meest performante oplossing. Hiermee kunt u vanuit eender welke alarmtoepassing of omgeving snel tekstberichten naar de gewenste ontvanger sturen. Dit kan gaan van alarmoproepen naar GSM’s, biepers, Dect-toestellen, e-mails, walkietalkies, PDA-systemen, algemene telefoonoproepen, enzovoort.

Ja, het kan beter!

Wist u dat twee derde van de telefonistes meer dan een kwart van haar tijd besteedt aan het zoeken van collega’s?
93,8% van de organisaties minder dan 5% gebruikt van de functionaliteiten van hun telefooncentrale?

Wij bij Essec-BNS willen dit samen met u veranderen. Samen met u maken wij een volledige Telecomscan van uw vaste en mobiele communicatie. Deze telecomscan is de basis voor de implementatie van een nieuwe telecomoplossing binnen uw organisatie, afgestemd op úw behoeftes.

Naast de implementatie van een oplossing op maat bieden wij ook doelgerichte trainingen aan waarbij de focus ligt op gebruik van de infrastructuur i.p.v. op hardware. Bij Essec-BNS willen we immers dat techniek ten dienste staat van u en uw medewerkers en niet andersom.

Beperk uw transfertijd tot een minimum

De eerste vijf seconden van een gesprek zijn vaak beslissend voor de indruk die u maakt. Daarom is een efficiënte beantwoording van de telefonische oproep van essentieel belang: iedere beller dient zo snel mogelijk in contact te worden gebracht met de gevraagde persoon, waar die zich ook in uw organisatie bevindt.

Elk communicatieprobleem verschilt per organisatie en vraagt een specifieke oplossing. Wij hebben voor u een uniek systeem ontwikkeld om iedere vertragende factor in uw telecommunicatie op te sporen. Op basis van uw inkomend en uitgaand telefoon- en dataverkeer wordt een blauwdruk ontwikkeld die uw telecommunicatie optimaliseert en rationaliseert. De toegevoegde waarde hiervan ligt in de efficiëntie waarmee u de oproep behandelt en de snelheid waarmee deze bij de juiste persoon terechtkomt. Niet alleen uw klanten, maar ook u zal het verschil merken.

Technologie die u gebruikt

De meeste toestellen hebben ellenlange handleidingen en een overvloed aan knopjes die u nooit gebruikt. Daarentegen laat het design van de nieuwste generatie digitale of IP toestellen toe om alle aangeboden faciliteiten op een snelle en eenvoudige manier te gebruiken, en zo een vlotte communicatie mogelijk te maken. Functies zoals cursorsturing, functieafkortingen en het tonen van diverse menu‘s op de displays, bevorderen de snelheid én dus de efficientie van uw interne en externe communicatie.

Bespaar op uw bekabeling dankzij IP

Mede door zijn uniek concept hebben Alcatel-Lucent en NEC IP-toestellen net dezelfde faciliteiten als een digitaal toestel. Dit houdt in dat de zender en de ontvanger van de oproep totaal geen verschil merken met een ander digitaal toestel. Daarnaast beschikken bijna alle IP-toestellen over een ingebouwde switch om een PC te koppelen. Zo kunt u zowel uw IP-toestel als uw PC over dezelfde netwerkaansluiting koppelen. Dit spaart uiteraard heel wat kabelwerken bij de implementatie van een IP-systeem.

Houd uw kosten in bedwang

  • 95,1% van de organisaties betaalt teveel communicatiekosten, vast én mobiel
  • 47,6% van alle gesprekken zijn onderlinge gesprekken onder collega’s.
  • Roaming kosten blijven zwaar doorwegen, ondanks de lagere tarieven.

Vandaag de dag is het als organisatie geen sinecure om de bomen door het ‘telecom-bos’ te zien. Tal van operators, verschillende tariefplannen, bellen via internet, dure onderhoudscontracten op oude hardware, hoge roamingkosten voor mobiele medewerkers, dure internationale gesprekken, …

Onze telecomspecialisten maken graag samen met u een detailanalyse van uw telecomsituatie (zowel vast als mobiel) om zo een gepast tariefplan of een op maat uitgewerkt telecomplatform aan te bieden. Of dit nu gaat over een mobiel abonnement, een ISDN-lijn of voordelig bellen over internet, wij werken voor u het gepaste voorstel uit.

Andere oplossingen

Referenties