fbpx
 • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Re-enactmentshop www.re-enactmentshop.com Case study Corona zette bruusk een rem op de uit de hand gelopen hobby van zaakvoerders Tim en Marije. Snel schakelen was de boodschap. Op amper 2 weken tijd stond de Focusshop militariawinkel.com met authentieke oorlogsitems recht. Daarnaast scoort de op maat uitgewerkte re-enactmentshop.com met geïntegreerde functionaliteiten wereldwijd. Beide shops krijgen binnenkort bovendien online marketing support. Let the battles begin. www.militariawinkel.com Webshop op maat + FocusShop Plantuna Plantuna Zin om een fris lentebriesje door uw huis te laten waaien? Of uw tuintje wat op te vrolijken met wat vrolijke kleuren en geuren? Neem dan zeker eens een kijkje op de webshop van Plantuna. Bezoek website In een ver verleden heeft Plantenkwekerij St.-Jansberg hun allereerste website en webshop nog zelf gemaakt met ons vroeger Sycroplatform. Ze evolueerden met ons mee en hebben nu ook hun fonkelnieuwe webshop laten ontwikkelen in onze ‘FocusShop-applicatie’. Webshop - FocusShop Ruben Weytjens

Ruben Weytjens is een gepassioneerde weerman die het Limburgs weer op de voet opvolgt. Hij heeft 76.000 volgers die hij verschillende keren per dag van een update voorziet met de allerlaatste ontwikkelingen en weertrends voor 7 dagen op rij. Essec-BNS ontwikkelde deze website voor Ruben Weytjens in de laatste nieuwste technologieën. En er werden maar liefst 76 verschillende weericonen gecreeërd om het weer zo optimaal mogelijk te kunnen weergeven!

Bezoek website website
Referentie website IndigoCare IndigoCare

IndigoCare International, dochter van Essec Group, zorgt sinds 1977 voor de integratie van verpleegoproepsystemen, meldsystemen en telecommunicatie. IndigoCare ontwikkelt de Netrix Notification Gateway, het meest flexibele meldsystemen op de markt. De website werd volledig op maat ontwikkeld in de nieuwe huisstijl. Dit laatste ook in eigen huis, trouwens. De back-office met databank is momenteel nog in opbouw.

website Bezoek website Referentie website IndigoCare
Heylen-Geerts Glas HG Glasindustrie heeft een zeer uitgebreid aanbod aan glasbewerkingen en dit dankzij hun nieuw hoogtechnologisch machinepark van maar liefst 14.000 m² grootte. Technologische vernieuwingen worden op de voet gevolgd en de machines worden nauwkeurig onderhouden om de hoogstaande kwaliteit van het geleverde product te waarborgen. Een professionele nieuwe website was de logische volgende stap om dit uitgebreid aanbod in de kijker te zetten. Er werd ook een webapplicatie ontwikkeld om de interne communicatie op de werkvloer te vergemakkelijken. Voorheen werden taken telefonisch toegewezen, maar door omgevingslawaai op de werklvoer was dit niet meer mogelijk. website en applicatie Bezoek website Van Hout Horeca Met een aanbod van 10.000 producten, beschikt Van Hout Horeca over een uitstekende voorraad aan kwaliteitsproducten voor de meest diverse horeca-activiteiten. Van frituur over restaurant tot catering. Snelle levering en ondersteuning zijn voor hun vanzelfsprekend en hun vrachtwagens beschikken over een gescheiden vries- en koelcompartiment. Iedere klant kan zijn bestelling nu ook digitaal opgeven, al dan niet op basis van een voorgaande bestelling, en op een snelle en makkelijke manier afhandelen. De promoties zijn nu ook zichtbaar in 1 oogopslag. Bezoek website APPLICATIE OP MAAT Smeets & Zonen Een voorraad van een 1000-tal tweedehandswagens te koop aanbieden via verschillende websites... Met zo’n grote stock aan vrachtwagens, trekkers en bestelwagens van alle bouwjaren en merken was dit een hele klus. Nu hoeft deze info niet telkens opnieuw ingegeven te worden en kan er vanuit de backoffice via een simpel vinkje een tweedehandswagen online te koop aangeboden worden en via welke kanalen. En als een voertuig verkocht is, verdwijnt deze automatisch van alle websites. Bezoek website webdesign & applicaties op maat
Stel uw business open tot het digitale tijdperk en
 • neem de stap vooruit
 • bereik nieuwe klanten

Bij Essec maken wij uw bedrijfswebsite.

Of het nu gaat om een content-gedreven platform, een databank, een webshop, een kleine campagnesite of een complexer webproject. Met onze IT professionals verdiepen we ons in uw bedrijfsprocessen en IT projecten. We helpen u om deze te automatiseren en u kwalitatieve oplossingen aan te bieden.

 • High-tech websites

 • E-commerce

 • Webapplicaties op maat

 • App development

 • E-mail marketing

 • Hoge rangschikking in Google (SEO)

 • Hosting

 • Ondersteunende diensten

We gaan verder danalleen

High-tech websites

Wij staan voor geïntegreerde oplossingen.

We ontwikkelen websites en apps in verschillende technologieën en stellen de beste oplossing voor op uw maat. We specialiseren in .NET en PHP en werken met WordPress, Drupal of het door ons ontwikkelde CMS systeem “Sycro4”. En het stopt niet bij een gewone website. Wij integreren ook naadloos al uw CRM- en ERP-systemen, administratieve tools, marketing automation tools, … Wij staan voor geïntegreerde oplossingen die van je website meer maken dan een online visitekaartje.

E-commerce

Een gebruiksvriendelijke webshop is onmisbaar geworden.

Online verkopen is de laatste jaren enorm aan groei toegenomen. In zowel de B2C als de B2B markt verschuiven de aankopen steeds meer richting online. Voor veel bedrijven is een goede webshop dan ook onmisbaar geworden. Wij ontwikkelen uw webshop op basis van WordPress, Drupal of Magento, en bepalen welk open-source pakket het beste past voor u. We hebben ook ruime ervaring met ERP-koppelingen, bvb met Microsoft Navision of Briljant, meerdere projecten werden op dit gebied al succesvol uitgevoerd.

Geraken uw producten vandaag moeilijk bij uw doelpubliek? Kom meer te weten over onze FocusShop-actie.

App development

Er zijn heel wat mogelijkheden om met klanten op een interactieve manier in interactie te treden.

De uitgebreide kansen die mobiele apparaten bieden moet u zo effectief mogelijk benutten. Wij willen u hiermee graag begeleiden en helpen om gebruiksvriendelijke apps te ontwikkelen voor smartphones en tablets. De gecombineerde mogelijkheden van een touch scherm, GPS en camera bieden heel wat kansen om op een creatieve manier met klanten in interactie te treden.

Webapplicaties op maat

Wij ontwikkelen software die uw bedrijfsvoering automatiseert en efficiënter maakt.

Hoe uw wensen vanuit uw business omzetten naar de beste web oplossing? Wij denken graag met u mee hierover. Samen met u ontwikkelen we de software die uw bedrijfsvoering automatiseert en efficiënter maakt. Door onze jarenlange ervaring en het inzetten van de modernste webtechnieken kunnen wij snel en kwalitatief oplossingen opleveren.

Hoge rangschikking in Google (SEO)

Wij optimaliseren uw website opdat zoveel mogelijk relevante bezoekers de juiste pagina’s bereiken.

Een goede SEO-strategie is zeer belangrijk. Wij optimaliseren uw website technisch zodat deze goed gevonden wordt in Google. Dan onderzoeken we op welke zoektermen men uw producten of diensten zoekt. Met behulp van deze keywords optimaliseren we vervolgens uw website. Onze SEO-specialisten kunnen u hierin ook adviseren of deze klus voor u uit handen nemen. Naast het feit dat uw website technisch goed uitgewerkt moet zijn, dient u er zorg voor te dragen dat de inhoudelijke teksten geschreven worden in de terminologie van uw doelgroep. Wilt u enkel advies, maar de teksten zelf schrijven? Of het schrijven van teksten liever uitbesteden aan een SEO-copywriter? Beide kunnen!

Ondersteunende diensten

Het design bepaalt voor een groot stuk mee het succes.

Het juiste evenwicht tussen gebruiksvriendelijkheid en het grafisch design is bij een project van groot belang. Het design bepaalt voor een groot stuk mee het succes ervan. Onze Graphic Designers vertalen uw huisstijl naar een professioneel én gebruiksvriendelijk ontwerp. Maar het stopt niet bij het vormgeven van uw website of applicatie… Wij kunnen u ook ondersteuning bieden met allerhande aanverwante activiteiten: Ontwerp van logo en huisstijl, on- en offline advertenties, drukwerk, flyers, affiches, vlaggen, … Voor copywriting, fotografie en videofilms werken wij samen met externe partners.

E-mail marketing

E-mail marketing is effectief, goedkoop en peilbaar.

Ook uw e-mail marketing nemen wij voor onze rekening. Stuur nieuwsbrieven vanuit uw eigen website en volg op wat er allemaal mee gebeurt: wie leest wat, wanneer, op welke links wordt er geklikt en wie schrijft zich uit. E-mailmarketing is effectief, goedkoop en peilbaar. Met behulp van e-mail nieuwsbrieven komt u met regelmaat onder de aandacht bij uw klanten en nieuwe prospecten en kan u hen periodiek op de hoogte houden van aanbiedingen of acties. Wij ontwerpen en ontwikkelen voor u ook een professionele e-mailtemplate op uw maat en in uw huisstijl.

Hosting

Webhosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn.

Wij doen er alles aan zodat u compleet zorgeloos uw website kunt hosten op onze solide infrastructuur. Er wordt uitsluitend gewerkt met performante tot in de puntjes geoptimaliseerde HP servers. Al onze servers zijn ondergebracht in een beveiligd datacenter, onder continue controle. En alle diensten draaien gedecentraliseerd en geoptimaliseerd achter een zwaar beveiligde firewall. We beschikken ook over een interne helpdesk en staan steeds paraat met een persoonlijke aanpak. Wij helpen en adviseren u graag.

Denkt u dat e-mail marketing en hosting interessant kan zijn voor uw bedrijf?
Neem contact op met HostYou, de afdeling binnen Essec Group die zich specifiek toelegt
op hosting, e-mail marketing en domeinnaamregistratie.

van uw website

Maatwerkoplossingen

Volledig afgestemd op de doelstellingen van uw bedrijf.

Responsive design

Uw website wordt geoptimaliseerd voor elk schermformaat.

Perfect vindbaar

Uw website wordt SEO geoptimaliseerd. Zo is uw website snel vindbaar via alle zoekmachines.

Gebruiksvriendelijk

Ons Content Management Systeem (CMS) zorgt ervoor dat uw website zeer eenvoudig te beheren is.

Veilig

U kan op uw beide oren slapen, uw website wordt gehost op onze solide data server infrastructuur en is onder continue controle.

Koppelingen en integraties

Wij integreren naadloos al uw administratieve pakketten, voorraadsystemen en marketing automation tools, …

Enkele referenties

Oldtimer Time

E-shop met uitgebreid filtersysteem voor auto-onderdelen

Essec

De FocusCenter App is de communicatietool voor onze medewerkers om alle taken van techniek tot verkoop te ondersteunen. Binnenkort ook beschikbaar voor onze klanten.

Greenyard (Scana Noliko)

Webapplicatie voor het invullen van teelt- fiches, de opvolging van teelt over de jaren met de gebruikte meststoffen, de bodemstalen, … en de opbrengst.

PRS Medical

Ontwikkeling van een Windows app voor de registratie van matrassen die verhuurd worden aan ziekenhuizen.

Plantuna

Voor Plantuna bouwden we een fonkelnieuwe webshop in onze ‘FocusShop-applicatie’.

We helpen met uw hardware, integreren technologie en maken software op maat zonder compromis
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom