fbpx
  • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Uw netwerkinfrastructuur is de basis van uw volledig ICT-platform. Het voorziet interne connectiviteit voor uw medewerkers, bewoners, patiënten en bezoekers. Essec tekent uw bedraad en draadloos netwerk uit en zorgt voor een optimaal gebruik van bandbreedte waar en wanneer dat nodig is.

  • Bedraad

    Pc’s of thin clients, performante single- of multifunctional printers, werkstations en accessoires … Wij voorzien alle apparatuur voor de IT-inrichting van uw kantoor.

  • Draadloos

    Applicaties maken uw personal device waardevol. Essec-BNS adviseert u welke toepassingen voor uw organisatie geschikt zijn. Als u specifieke software nodig hebt die u niet vindt in de standaard softwarepakketten, werkt ons software development team voor u op maat.

Wifi is niet voor niets de basis voor de digitale transformatie in uw organisatie.

Het belang van een performant Wifi -netwerk neemt exponentieel toe naarmate steeds meer verplegend personeel en bezoekers gebruik maken van toestellen die connecteerbaar zijn via Wifi . Het belang van een performant Wifi -netwerk neemt exponentieel toe naarmate steeds meer verplegend personeel en bezoekers gebruik maken van toestellen die connecteerbaar zijn via Wifi . Wifi is niet voor niets de basis voor de digitale transformatie in uw organisatie. Van smartphones, kamerunits tot diverse medische apparatuur. Uw personeel maakt dagelijks gebruik van toestellen die een sterke en veilige connectiviteit vereisen. Ook bezoekers en mantelzorgers willen gebruik maken van datzelfde netwerk. Deze hoge dichtheid aan apparaten kan leiden tot onvoorspelbare prestaties. Iets wat we in een omgeving met kritische verpleegoproepen absoluut moeten vermijden. Een professioneel en performant Wifi -netwerk is bijgevolg van noodzakelijk belang.

U bepaalt zelf waar en hoe u bereikbaar bent: on- en off-site mobility

Mobiele binnenlijnen waar u wilt dankzij DECT-technologie

Dankzij de DECT-oplossing kan u ervoor zorgen dat u in heel uw instelling bereikbaar bent op de draagbare DECT-telefoons en dit met een ongelimiteerd bereik en alle functionaliteiten van uw telefooncentrale op uw draagbaar toestel.

Naast de traditionele DECT handsets bieden wij ook WLAN handsets die samen met uw WLAN infrastructuur een perfect team vormen. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om met IP-DECT antennes te werken, een DECT-systeem over IP!

Andere oplossingen

Referenties