fbpx
  • Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen

Apple Authorised Reseller

Bij Essec Group kan u terecht voor professioneel advies en aankoop van alle zakelijke Apple producten. Dankzij de Apple Authorised Reseller status, zijn we bevoegd en gecertificeerd om alle producten en diensten van Apple te leveren en te ondersteunen. Is het voor een iPhone, iMac, Macbook of iPad, u kan bij ons terecht om eender welke Apple-technologie in uw bedrijf te integreren.

Apple for business

Met Apple producten kunnen werknemers eenvoudig en productief werken, creatief problemen oplossen en samen aan gemeenschappelijke doelen werken. Het voordeel van Apple is dat alle producten perfect op elkaar zijn afgestemd. Wanneer mensen de ruimte krijgen om op hun eigen manier te werken, met de tools waar ze vertrouwd mee zijn, worden ze gemotiveerd om optimaal te presteren. Interesse? Contacteer ons.

Apple Financial services

Werk met de nieuwste Apple producten tegen lage kosten

Om de beste prestaties te kunnen leveren moeten uw medewerkers kunnen beschikken over de beste technologie. Alleen dan kunt u succesvol innoveren en uw business laten groeien. Tegelijkertijd wilt u nu liever even geen hardware investeringen doen. Met Apple Financial Services werken uw medewerkers met een gloednieuwe MacBook of iPad tegen een vast leasebedrag per maand. En doordat de restwaarde van het device uit het leasebedrag wordt gehaald, betaalt u tot wel 30% minder dan wanneer het product wordt aangekocht. Eén licentie. Per werkplek. Per maand. Voor een vast bedrag. Dat is Apple Financial Services.